Naše usluge

Naše usluge

Zbirni transport – Zbirni transport robe predstavlja utovar na jedno transportno vozilo određene robe sa više različitih mesta odnosno od više različitih klijenata, do maksimalno određene nosivosti transportnog vozila.

Ovakav način transporta robe je omogućio da i manje količine robe imaju iste uslove transporta odnosno da se sa velikom bezbednošću i efikasnošću i brzinom prevoze do željenog odredišta istovara kao i roba koja nije deo zbirnog transporta.

Ovakav vid transporta robe omogućava vam velike uštede pri izvozu i uvozu manjih količina robe.

Međunarodni drumski transport – Međunarodni transport predstavlja jednu od najjačih karika u lancu pružanja naših usluga klijentima. Sa sopstvenom voznim parkom poslednje generacije, spremni smo da izađemo u susret svim zahtevima klijenta. Spoj mladosti i iskustva predstavlja osnov napretka kompanije kao i konstantno kadrovsko usavršavanje sa ciljem da kompanija može da ide u korak sa najuspešnijim evropskim kompanijama u branši.

Međugradski transport robe vršimo profesionalno, tačno i pouzdano u drugi grad ili mesto u Srbiji prilagodavajući se Vašim potrebama i vremenu. Bez obzira na specifičnost Vaših potreba kompletna usluga kombi prevoza uz mogućnost angažovanja dodatnih radnika dostupna je 24 časa dnevno radnim danima i praznicima tokom cele godine.

Međunarodni kombi prevoz  – Kombi transport robe postao je jedan od najtraženijih vidova transporta na svim relacijama. Postoje mnogobrojni razlozi, a jedan od glavnih je ušteda vašeg novca i dragocenog vremena prilikom organizacije transporta kombijem.

Dostava našim  vozilima je pouzdana i sigurna, a vaše stvari su obezbeđene i sigurne jer smo opremljeni svom potrebnom opremom koja garantuje da će stvari bezbedno stići na Vaše odredište. Unutrašnjost naših kombi vozila je uredna i pogodna svakom tipu transporta

Transport robe u inostranstvu kao i međunarodne selidbe kombijem su usluge koje obavljamo po najvišim standardima. Našim klijentima omogućavamo tačan i pravovremeni transport robe u inostranstvu, zemljama regiona i Evrope. Naši vozači poseduju odgovarajuće međunarodne dozvole i licence za prevoz stvari u inostranstvo. Za posebno popularne destinacije možemo vam još u samom početku pružiti sve potrebne informacije u vezi cena i predstojećih troškova.

Kako bi ste imali uvida u kretanje naših vozila i mogli da pratite vaše stvari opremljeni smo GPS uređajima za praćenje. Na taj načiin omogućavamo našim klijentima da 24 časa budu u toku, nesmetano prateći celi proces transporta od samog utovara pa do do krajnjeg odredišta.

Prevoz putnika – Pored širokog spektra usluga koje već nudimo, deo naše ponude je i usluga prevoza putnika do željenih adresa.

Naša usluga prevoza putnika je dizajnirana tako da vam pruži udobno i tačno iskustvo putovanja. Bez obzira da li želite putovati unutar Srbije ili van zemlje, naša vozila su spremna da vas odvezu do bilo koje destinacije po vašem izboru.

Naši vozači su iskusni i pažljivi, te će se pobrinuti za sigurno i udobno putovanje. Naš vozni park je redovno održavan kako bismo vam garantovali pouzdanost i tačnost dolaska na željenu adresu. Naše vozilo će biti prilagođeno vašim potrebama, bez obzira da li putujete sami, sa porodicom, ili u grupi.

Nudimo vam fleksibilnost u izboru adrese koju želite da posetite. Možete birati bilo koju destinaciju unutar Srbije, kao što su Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac ili bilo koje drugo mesto po vašem izboru. Takođe, ako želite da putujete van Srbije, kao što su inostranstvo ili susedne zemlje, naša usluga prevoza putnika je dostupna i za te destinacije.

Uz našu uslugu prevoza putnika, možete se opustiti i uživati u putovanju, bez brige o vožnji, parkiranju ili pronalaženju adrese. Naši vozači će vas odvesti direktno do vaše željene adrese, bez nepotrebnih zaustavljanja ili obilaženja.

Rezervacija naše usluge prevoza putnika je jednostavna i praktična. Možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila ili našeg veb sajta kako biste rezervisali svoje putovanje i naveli željenu adresu. Naša služba za korisnike je dostupna od 8 do 17 časova i spremna da vam pruži pomoć i odgovori na sva vaša pitanja.

Pouzdan, udoban i tačan prevoz je ono što možete očekivati od nas – – uvek i svuda, Geberung transport!